BOXPALETI PENTRU
UZ AGRICOL

850 L

MODEL CTT

Boxpaletul EUROPLAST din HDPE (v. fig.) de înalta calitate pentru transportul si depozitarea fructelor si legumelor. Capacitatea mai mare de încarcare, datorita structurii optimizate si curburii pereților, mareste gradul de utilizare a capacitații de încarcare disponibile.

Acest boxpalet este destinat in principal uzului in domeniul agricol, si are un volum nominal de 830 de litri, printre cele mai mari modele de boxpaleti pentru fructe si legume din punct de vedere al capacitatii nominale. Cu o constructie solida din plastic HDPE la prima injectie, boxpaletul CTT 830L face fata uzurii intense indiferent de conditiile meteo si este usor de depozitat, stivuit si curatat. Pentru pret si comanda online puteti vizita magazinul online. Pentru o oferta personalizata va rugam sa ne contactati.
Boxpaletul CTT este adesea folosit pentru transportul legumelor (rosii, cartofi, etc.) si al fructelor (mere, struguri, etc.) - deci este un boxpalet pentru fructe sau boxpalet pentru legume, dar poate fi folosit cu succes si pentru transportul si depozitarea altor materiale necesare in agricultura.

stivuire simpla si optimizata
datorita pereților interiori cu suprafața neteda, boxpaletul se poate curața mai usor

CULORI

produkte/landwirtschaft/CTLBox/

Alte culori la cerere

produkte/landwirtschaft/CTLBox/

 +/- 5%

830 l

VOLUM NOMINAL

+/- 5%

40,6 kg

GREUTATE PERFORAT 4 PICIOARE

+/- 5%

550 kg

MAX. GREUTATE NETA
Fisa de date tehnice

Download