BOXPALETI PENTRU
UZ AGRICOL

610 L

MODEL JARDINIERA
CU PERETI ÎNALTI CTR3

Jardiniera cu pereți înalți EUROPLAST din HDPE (v. fig.) este ideala pentru iubitorii de gradinarit, care doresc sa cultive propriile legume si verdețuri în ciuda spațiului limitat de care dispun. Producție mai mare datorita concentrației optime de nutrienți. Protecție împotriva melcilor si a altor daunatori. Postura de lucru ergonomica.

Acest boxpalet este destinat in principal uzului in domeniul agricol, si are un volum nominal de 610 de litri, printre cele mai mari modele de boxpaleti - jardiniera inalta. Cu o constructie solida din plastic HDPE la prima injectie, boxpaletul CTR3 610L face fata uzurii intense indiferent de conditiile meteo si este usor de depozitat, stivuit si curatat. Pentru pret si comanda online puteti vizita magazinul online. Pentru o oferta personalizata va rugam sa ne contactati.
Boxpaletul CTR3 este adesea folosit pentru gradinarit, fiind denumit si modelul jardiniera. Un boxpalet versatil, perfect indiferent ca doriti sa cultivati fructe sau legume direct in el, sa le transportati sau orice alta utilizare creativa, datorita materialelor de calitate care nu putrezesc si nu se degradeaza.

stivuire simpla si optimizata, precum si posibilitate de introducere unul în altul
Materialul nu putrezeste si datorita pereților interiori cu suprafața neteda, boxpaletul poate fi curațat usor

CULORI

produkte/landwirtschaft/610_L/kombinationen

Alte culori la cerere

produkte/landwirtschaft/610_L/kombinationen

 

610 l

CAPACITATE NOMINALA

 

450 kg

MAX. GREUTATE ÎN STARE ÎNCARCATA

+/-5%

37 kg

GREUTATE ÎN STARE ÎNCHISA 3 TRAVERSE

+/-5%

6,9 kg

GREUTATE CAPAC
brosura

Download

Fisa de date tehnice

Download