Cine suntem

Cine suntem

Europlast România face parte din holdingul "Jcoplastic", cu centre de producţie a recipientilor din plastic pentru colectarea deseurilor în  Austria, Italia, Spania, Grecia, Turcia, Argentina si Noua Zeelanda..
S.C Europlast Romania S.R.L, ca unic reprezentant în Romania al producătorului austriac Europlast Kunststoffbehalterindustrie GmbH, este prezentă pe piaţa internă din 2003 şi oferă partenerilor săi recipienţi din material plastic (HDPE) și metal de diferite dimensiuni, de cea mai bună calitate, obţinuţi prin tehnologii moderne de ultimă oră cu utilajele cele mai performante,  utilizabili în colectarea deşeurilor.
Europlast Romania, şi-a propus prin activitatea sa, în calitate de distribuitor de infrastructură pentru firmele de salubritate, autorităţile publice şi alți clienti privaţi, să promoveze ideea "Romania forever clean".
Prin atitudine şi profesionalism faţă de clienţi, compania a ajuns azi una dintre cele mai mari și mai respectate companii, pe piața de profil.
 

Misiune, Obiective, Valori

Compania își propune să se mențină un vârf de lance în procesul de reciclare a deșeurilor, proces care începe cu colectarea selectivă. Etapa primordială în gestionarea, limitarea și reciclarea deșeurilor, o constituie colectarea selectivă, etapă care necesită infrastructura specifică, reprezentată prin recipienti special destinați, pe categorii, culori, volume și structuri destinate tipurilor de deșeuri colectate.
Compania asigură baza materială fundamentală necesară companiilor de salubrizare, reciclatorilor dar și persoanelor fizice și agentilor economici în general pentru asigurarea unor standarde cât mai ridicate  de colectare și valorificare a deșeurilor.