ECO COMPOSTER

Disponibilitate: În Stoc

Preţ: 180,00 RON (Fără TVA)

Compostul, ca rezultat final al procesului de compostare, este un material stabil şi igienic, similar cu humusul din pădure, care poate fi folosit ca şi îngrăşământ natural, evitând astfel necesitatea utilizării îngrăşămintelor chimice. El este adăugat pe sol pentru a-i îmbunătăți proprietățile acestuia din urmă. Adăugarea de compost pe sol este considerată ca fiind un mod natural de a-i creşte fertilitatea şi de a-i reface calitatea. 

Composter ECO este un vas în care este pusă materia organică pentru a se transforma în compost. Aceste unitati individuale pentru realizarea compostului permit aerului să treacă prin grămadă şi controlul temperaturii şi umidității, evitând dispersarea deşeurilor şi pătrunderea rozătoarelor şi insectelor. Un alt avantaj al cutiei este acela că permite amestecarea deşeurilor cu uşurință în interiorul său cu ajutorul unor unelte precum aeratorul de compost sau o săpăligă îngustă. Material compostat: resturi de bucătărie (resturi de fructe, legume, resturi de la prepararea cafelei sau ceaiului, praf de la curățarea locuinței etc), deşeuri vegetale din grădină (resturi toaletare, ramuri, frunze uscate, iarbă, resturi de flori etc), toate aceste deseuri se pot transforma in ingrasamant natural pentru ghivece cu flori, gradina sau livada. 

ECO COMPOSTER 

Structura tip monobloc cu capac in partea superioara a corpului pentru introducerea materialelor biodegradabile si in zona inferioara un capac pentru extragerea materialului compostat.Compostorul este fara fund,el trebuie asezat obligatoriu pe pamant pentru a accelera procesul de compostare.. Material din polipropilena 100% reciclabil, rezistent impotriva UV, rezistent la temperaturi extreme – 40 grade si 50 grade, rezistent la influenta materialelor de natura chimica si biologica. Volum 280 Litri

Inaltime 840 mm

Diametru 790 mm

Culoare negru.

Monobloc realizat prin turnare (injecţie).

Fără muchii ascuţite.

Guri de aerare pe toate feţele corpului.

Fără fund sau grile la bază, conţinutul având contact direct cu solul.

Suprafaţe exterioare netede, fără asperităţi, pentru facilitarea curăţării.

Best Seller
Latest