CERTIFICARI

TEHNOLOGIE ÎN CONCORDANTA CU NATURA

Prin intermediul certificarilor noastre va informam constant cu privire la standardele noastre înalte în materie de calitate si protejarea mediului înconjurator.

 

Martie 2019

EUROPLAST a fost certificata pentru prima data ca fiind o companie austrica model!

Companiile model sunt acele întreprinderi exemplare, care în urma unei evaluari complete, pledeaza pentru succesul sustenabil al companiei, pentru inovație si responsabilitate sociala. Monica Rintersbacher, directoarea Leitbetriebe Austria: „Companiile model constituie coloana vertebrala a economiei austriece. Axându-se pe succesul sustenabil al companiei, asigura zeci de mii de locuri de munca pe termen lung si constituie un important motor al inovației.” Helmuth Kubin a luat în primire distincția la 15.03.2019.

 

Alte informații privitoare la Leitbetriebe Austria.

Domnul Helmuth Kubin ia în primire distincția de companie model – doamna Ministru federal Dr. Schramböck îl felicita.


 

Decembrie 2018

THE SUSTAINABLE PLASTIC COMPANY
Impact ZERO în ceea ce priveşte emisiile CO2 începând cu 2019

EUROPLAST a atins un obiectiv climatic important. Din anul 2019, EUROPLAST este o companie cu AMPRENTA DE CARBON NEUTRA. Cu sprijinul proiectelor internaționale importante de protectie a climei, aceasta a reuşit sa reduca amprenta de carbon la ZERO.

Ca si companie lidera în industria de prelucrare a maselor plastice, ne asumam raspunderea fața de oameni, zona înconjuratoare si întreaga lume. Începând cu 1. 1. 2019, EUROPLAST este o companie cu amprenta de carbon neutra. Cu aceasta transformare, ne aducem o contribuție semnificativa în lupta împotriva schimbarilor climatice.

Prin achizitia a 1.152 de certificate de protectie a climei, sprijinim trei proiecte de protectie a climei certificate UN si ajutam astfel la realizarea obiectivelor de sustenabilitate a natiunilor unite. Pentru masurile de protejare a climei, EUROPLAST a fost premiata cu Sustainable Development Goal Award de Senatul Economiei din Austria.

 

NE ASUMAM RASPUNDEREA.
AMPRENTA DE CARBON NEUTRA 100% din 2019.

Productia în acord cu natura este întotdeauna ferm ancorata la EUROPLAST. Ca o companie cu amprenta de carbon neutra, stabilim începând cu 2019 noi standarde pentru întreaga industrie de prelucrare a maselor plastice. Avansam cu exemplul bun si ne reducem amprenta de carbon la ZERO.

 

Informatii suplimentare se regasesc în sectiunea FAQ Accent pe viitor / descarcare PDF


Noiembrie 2018

EUROPLAST PRIMESTE premiul SDG pentru dezvoltare sustenabila exceptionala

EUROPLAST a fost premiata pentru angajamentul exceptional la implementarea obiectivelor de sustenabilitate UN cu premiul SDG 2018. Premiul Sustainable Development Goal se confera de Senatul Economiei din Austria companiilor, care fac dovada unei dezvoltari sustenabile extraordinare pe baza economica, sociala si ecologica, precum si a unei culturi corporative exemplare.

Cele 17 obiective ale dezvoltarii sustenabile (Sustainable Development Goals) de pe agenda anului 2030 sunt obiectivele politice ale Natiunilor Unite (UN), care trebuie sa foloseasca siguranței unei dezvoltari sustenabile la nivel economic, social, precum si ecologic. EUROPLAST a fost premiata ca precursoare a bransei în ceea ce priveste implementarea obiectivelor de sustenabilitate UE.

 

The sustainable plastic company

EUROPLAST combina comertul ecologic cu cel mai înalt nivel al forței inovației. Prin dezvoltarea proceselor de productie cu conservarea resurselor, compania stabileşte noi standarde pentru întreaga industrie de prelucrare a maselor plastice. EUROPLAST produce pe cât posibil fara pierderi, conform principiilor de productie LEAN si va produce din 1.1.2019 fara emisii CO2.


Noiembrie 2018

EUROPLAST a obținut locul 3 în topul Austria’s Leading Companies 2018

Pe piața concurenței economice austriece, EUROPLAST a reusit sa obțina locul 3 în topul Austria’s Leading Companies 2018, la categoria Companii active pe plan internațional din cadrul evaluarii de la Carintia. În 2016, EUROPLAST deja dobândise cel de-al doilea loc al clasamentului Österreich-Wertung la categoria Compania de aur. Pentru acest succes este responsabila întreaga echipa EUROPLAST. Ne bucuram ca putem obține împreuna aceste nominalizari.

 

CONTRIBUTIE >