IMPRESSUM

 

europlast
S.C. EUROPLAST ROMANIA S.R.L.
 
Str. Parcul Traian nr.1, 410033
Oradea, Bihor, Romania
T: 0040 359 410 104-0
F: 0040-359-410104

ATU-Nr.: ATU39398601
 
office-ro@europlast.at

Website-Design: Agenția de publicitate mehrWERT
Programare website: Agenția de publicitate Krichbaumer
Fotos: corneliaprimus.at, arhiva shutterstock

 

 

RASPUNDEREA PENTRU CONTINUTURI

Conținuturile acestui website au fost create cu multa atenție. Datele conținute pe acest website au exclusiv scop informativ general. Nu ne asumam raspunderea în ceea ce priveste integralitatea, calitatea, corectitudinea, actualitatea sau aplicabilitatea informațiilor conținute pe acest website. Nu suntem obligați sa supervizam informațiile terțe stocate sau furnizate de dvs. sau sa efectuam cercetari în funcție de situații care indica o activitate neregulamentara. Obligațiile cu privire la înlaturarea sau blocarea utilizarii informațiilor conform legilor generale ramân neatinse de aceasta. O raspundere în acest sens este posibila totusi începând din momentul cunoasterii unei încalcari concrete a legislației. În cazul în care se vor constata încalcarile corespunzatoare ale legislației, vom înlatura imediat aceste conținuturi.

RASPUNDEREA PENTRU LINK-URI

Pagina conține link-uri catre website-urile terțe externe, asupra caror conținuturi nu avem nicio influența. Prin urmare, nu putem oferi o garanție pentru aceste conținuturi externe. Pentru conținuturile de pe paginile asociate este responsabil întotdeauna furnizorul sau administratorul paginilor. Paginile asociate sunt verificate la momentul asocierii cu privire la posibile încalcari ale legislației. La momentul asocierii nu au fost constatate conținuturi neregulamentare. Cu toate acestea, nu este rezonabil un control permanent al conținuturilor de pe paginile asociate fara indicii concrete cu privire la o încalcare a legislației. În cazul în care se constata încalcari ale legislației, vom înlatura imediat aceste link-uri.

DREPTUL DE AUTOR

Depunem în permanența eforturi pentru a respecta drepturile de autor ale altor terți, respectiv sa recurgem la lucrarile create de noi, precum si la cele fara licența. Toate conținuturile si lucrarile create pe aceste pagina se supun legii privind dreptul de autor din Elveția. Multiplicarea, editarea, distribuirea si orice alt tip de valorificare în afara limitelor dreptului de autor necesita aprobarea scrisa a autorului, respectiv persoanei care a creat respectivele conținuturi. Nu sunt permise descarcarea si copierea acestor pagini.

PROTECTIA DATELOR

Atât timp cât pe paginile noastre se colecteaza date personale (de exemplu, numele, adresa sau adresele de e-mail), acest lucru se face, pe cât posibil, întotdeauna benevol. Prin prezenta, se declara opunerea explicita împotriva utilizarii de catre terți a datelor de contact, publicate în cadrul obligației de furnizare a secțiunii Impressum, pentru trimiterea de reclame si materiale de informare care nu au fost solicitate în mod expres. Ne rezervam în mod expres dreptul de a intenta acțiuni în justiție, în cazul trimiterii nesolicitate de informații promoționale, de exemplu prin e-mailuri de tip spam.

EXCLUDEREA RASPUNDERII

Este exclusa orice raspundere pentru daune sau daune de consecința care rezulta din accesul la elementele acestui website sau din utilizarea acestora (resp. din imposibilitatea de accesare sau de utilizare).