Responsabilitatea sociala

EDUCATIE, SPORT, ARTA SI CULTURA

EUROPLAST îsi ia în serios responsabilitatea fața de toate grupurile de parteneri. Începând de la un angajator stabil si pâna la susținerea educației, sportului, artei si culturii, EUROPLAST este un partener îndragit si important în regiune.

Discurile audio ca forme de transmitere a culturii

Corul mixt New Voices din Dellach sarbatoreste în anul 2019, în Drautal, aniversarea sa de 25 de ani. Cu aceasta ocazie, a fost înregistrat un CD care conține o parte din repertoriul lor. Cei peste 35 de membri ai corului din Dellach si din comunitațile învecinate cânta, pe lânga cântece tradiționale carintiene si fragmente religioase, si melodii moderne, ritmate. CD-ul va reprezenta un amestec de bun gust din toate acestea. EUROPLAST sprijina corul în realizarea acestuia si, astfel, activitatea din comunitate.


70 de ani cu SV ASKÖ Raika Dellach

În cadrul unei invitații la competiția de fotbal, la jumatatea lunii iulie se organizeaza marea aniversare desfasurata pe 3 zile cu program cadru excelent, care a fost sprijinita în mod activ de EUROPLAST. SV ASKÖ RAIKA DELLACH face retrospectiva unui an aniversar de succes. S-a reusit menținerea poziției în Unterliga si exista numeroase succese ale tinerilor talente si turnee excepționale.


Campionatul Național de Skandenberg în Dellach/Drau

Europlast este sponsorul Campionatului Național de Skandenberg si a organizat cel mai îndragit eveniment în Dellach-Drau. La începutul lunii mai 2018, a avut loc Campionatul de Skandenberg în Gasthof Weigand Trunk. Competiția a oferit multe emoții si distracție privitorilor.