PALETI PENTRU
UZ INDUSTRIAL

A4L

PALET

Paleții EUROPLAST din polietilena cu densitate mare (HDPE) de înalta calitate sunt confecționați prin metoda turnarii prin injecție. Paleții din material plastic sunt adecvați în special pentru industria alimentara. Curațarea simpla, precum si aspectele igienice reprezinta avantaje majore în comparație cu paleții din lemn. Diferitele variante de execuție permit utilizarea în numeroase domenii.

Paletul din plastic fabricat de Europlast are anumite avantaje versus traditionalul palet din lemn. Fiind mai usor ca greutate, mai igienic si usor de curatat dar si mai rezistent in anumite scenarii si in interactiunea cu diverse solutii si produse.
Modelul A4L de palet din plastic este in mod special potrivit pentru industrii in care igiena si practicalitate primeaza, precum industria alimentara si transportul produselor alimentare si derivate. Deisgur, el poate fi folosit cu succes in orice lant logistic, indiferent de industrie. Pentru un pret si sfaturi in legatura cu cel mai potrivit model de paleti din plastic pentru utilizarea dumneavoastra, nu ezitati sa ne contactati.

CULORI

produkte/paletten/A4L

Alte culori la cerere

produkte/paletten/A4L

+/-5%

12,3 KG

GREUTATE PROPRIE

+/-5%

1500 kg

GREUTATE DINAMICA

+/-5%

4000 kg

GREUTATE STATICA
brosura

Download

Fisa de date tehnice

Download