PALETI PENTRU
UZ INDUSTRIAL

Lightflex

PALET

Paletul EUROPLAST LIGHTFLEX din HDPE reciclata a fost produs prin metoda de turnare prin injectare si a fost proiectați special pentru logistica si depozitare. Avantajul acestuia îl constituie greutatea mica de aproximativ 3,9 kg si faptul ca nu ocupa mult loc la stivuire. Paletul din material plastic este adecvat atât pentru agricultura, cât si pentru industrie.

Paletul din plastic fabricat de Europlast are anumite avantaje versus traditionalul palet din lemn. Fiind mai usor ca greutate, mai igienic si usor de curatat dar si mai rezistent in anumite scenarii si in interactiunea cu diverse solutii si produse.
Modelul A4 Lightflex de palet din plastic este in mod special potrivit pentru industrii in care igiena si practicalitate primeaza, precum industria alimentara si transportul produselor alimentare si derivate. Deisgur, el poate fi folosit cu succes in orice lant logistic, indiferent de industrie. Pentru un pret si sfaturi in legatura cu cel mai potrivit model de paleti din plastic pentru utilizarea dumneavoastra, nu ezitati sa ne contactati.

CULORI

produkte/paletten/Lightflex

Alte culori la cerere

produkte/paletten/Lightflex

+/-5%

3,9 KG

GREUTATE BRUTA

+/-5%

1100 kg

GREUTATE DINAMICA PE STIVUITOR

+/-5%

900 kg

GREUTATE STATICA SARCINA CONSTANTA

+/- 5%

4500 kg

ÎNCARCATURA DINAMICA ≤ 2 MIN.
Fisa de date tehnice

Download